Adezivi

Hasulith 1VZK-T adeziv pentru bijuterii, tub 30ml / 27g

wk010

Produs nou

Adezivul pentru bijuterii HASULITH 1VZK-T este ideal pentru lipirea componentelor din metal, sticlă, ceramică, piatră, piele, lemn, pâslă, țesături, hârtie, carton, unele materiale plastice dure. Are o rezistența foarte bună si este incolor. Nu este potrivit pt: plastic moale, Styropor®, PE, PP, cauciuc și nylon.

Mai multe detalii

9 Produse

14,75 lei

Informatii

Specificatii

HASULITH® Zement Vielzweckkleber este un adeziv monocomponent incolor, fără acizi, pe bază de solvent, care se remarcă pentru rezistența sa foarte bună și pentru gama largă de aplicații. Produs 

Dupa uscare adezivul HASULITH rămâne dur și transparent clar, astfel încât marginile lipiturii sau excesul mic de adeziv vărsat pe obiectul de lipit va fi aproape invizibil în majoritatea cazurilor. Timp scurt de uscare, lipire cu rezistența ridicată, prețul rezonabil și varietatea de aplicații posibile sunt alte merite ale acestui adeziv.

HASULITH ® Vielzweckkleber este utilizat pentru fabricarea bijuteriilor moderne, bijuterii de mireasă, ornamente și accesorii pentru păr, jucării, cadouri, suveniruri, arte și meserii ... și în multe alte domenii conexe.

Recomandat pentru lipirea de:

metale, sticlă, ceramică și portelan, piatră, piele, lemn, pâslă, țesături, hârtie, carton și unele materiale plastice dure (Poliacrilat - Plexi, ABS și acetat de celuloză). HASULITH® Vielzweckkleber este de asemenea foarte adecvat pentru lipirea sticlei, strasului sau strasurilor similare pe metale și alte materiale.

Nu este recomandat pentru lipirea materialelor precum PVC, PET, Styropor® (polistiren spuma), PE (polietilena), PP (polipropilena), cauciuc, nylon sau materiale plastice moi.

Ambalare : tub de 30ml / 27g

Aplicare

Zonele de lipire trebuie să fie uscate și curate - (fără praf, grăsime, ulei, lubrifianți, ceara). Pentru rezultate optime de lipire, este important, ca suprafețele care trebuie unite să se potrivească bine.

Pentru aplicare HASULITH® Vielzweckkleber este aplica pe una din partile care trebuie unite. Dacă una sau ambele părți sunt materiale absorbante (de exemplu, pâslă, piele, țesături) adezivul trebuie pus pe ambele părți. După ce s-a aplicat adezivul, piesele trebuie îmbinate imediat cu o ușoară presiune. 

Dacă este necesar, excesul de adeziv va fi îndepărtat (de exemplu, cu o cârpă).

După aceea, lipirea trebuie lăsată să se usuce la temperatura ambianta fara a fi aplicate eforturi mecanice. În unele cazuri poate fi necesare pentru fixarea pieselor timp de câteva minute în poziția dorită până se obține o oarecare rezistenta inițială.

Uscare

Timpul de uscare depinde în principal de dimensiunea zonei lipite și a proprietățile materialelor lipite. Zonele mici de lipire sunt mai repede uscate decât
mai mari. Dacă una dintre părțile lipite este permeabilă la solvenți ( de ex: piele ) timpul de uscare este relativ mai rapid. Dacă zona lipită nu este prea mare, o anumită rezistenta inițială este atinsă deja după câteva minute. 

După o oră de uscare la temperatura ambiantă, obiectele lipite pot fi manipulat cu oarecare grijă (de exemplu, mutat în alt loc). Peste noapte de obicei
rezistența la lipire este suficient de bună pentru a împacheta și trimite obiectele lipite. Datorită varietății de aplicații posibile, timpul total de uscare poate
nu poate fi prezis cu exactitate, dar, de regulă, rezistența maximă a liliturii se realizează după 12-24 ore în majoritatea cazurilor.

Separarea / dezlipirea

Dacă materialele lipite sunt rezistente la solvenți (de exemplu, metal, sticlă, portelan, ceramică) lipirea poate fi separată prin scufundarea obiectelor lipite în Thinner pentru HASULITH ® Vielzweckkleber până la dizolvarea adezivului uscat. In acest proces e posibil ca sa fie indepartate si lacurile, vopseaua  sau materialele plastice (sau alte părți sensibile la solvent) de pe obiecte.

RISCURI si MASURI DE PROTECTIE

• foarte inflamabil
• iritant
R 11-36-37-66-67
S 2-7/9-16-20/21-23-24/25-26-33

Precautii în utilizare:
A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura sau foc. Nu fumati la masa de lucru. Folositi in camere bine aerisite. Nu inspiraţi vaporii. Folositi ochelari pentru protectia ochilor.

AVERTISMENT: utilizarea abuziva intentionata prin inhalarea vaporilor in mod deliberat de la acest produs poate fi daunatoare sau fatala.

HASULITH trebuie păstrat bine închis, într-un loc răcoros, loc întunecat și uscat - nu împreună cu alimente sau medicamente. În tuburi poate fi păstrat timp de câțiva ani.

Evitaţi dispersarea în mediu.

În caz de expunere sau de posibilă expunere: Consultaţi medicul
Conține acetonă.

Informatii despre produs in lb. engleza: Product Information - Hasulith 1VZK

Denumiri comerciale: "HASULITH® Vielzweckkleber" sau "HASULITH® Schmuckkleber" sau "HASULITH® Zement"

Produs fabricat in Germania.

1 alt produs in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: